Poista Triovol-tilini
Päivitetty viimeksi: syyskuu 2026
Lyhyesti
Triovol-tili on vapaaehtoinen: sovellus toimii täysin ilman tiliä. Jos olet luonut tilin (sähköpostilla ja salasanalla tai valitsemalla ”Jatka Googlella”), voit poistaa sen milloin tahansa muutamassa sekunnissa suoraan sovelluksesta tai ottamalla meihin yhteyttä.
Poisto on välitön ja pysyvä: tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan.
Poista tilini sovelluksessa
1. Avaa Triovol (iOS, Android tai triovol.com/app) ja kirjaudu sisään, jos et ole jo kirjautunut.
2. Avaa ”Profiili”-välilehti.
3. Napauta näytön yläreunassa ”Kirjautunut”-kortissa kohtaa ”Poista tilini”.
4. Vahvista napauttamalla ”Poista pysyvästi”. Tilisi ja tietosi poistetaan heti, ja sinut kirjataan ulos.
Pyydä poistoa sähköpostitse
Jos et enää pääse sovellukseen, lähetä meille viesti osoitteeseen contact@triovol.com tilisi sähköpostiosoitteesta. Käytä viestin aiheena ”Poista Triovol-tilini”. Poistamme tilin viimeistään 30 päivän kuluessa ja lähetämme sinulle vahvistuksen.
Poistettavat tiedot
Seuraavat tiedot poistetaan pysyvästi: tilitunnuksesi, sähköpostiosoitteesi, Googlen mahdollisesti välittämä näyttönimesi, tavallinen lähtökaupunkisi, kieli- ja teemavalintasi, synkronoidut suosikkisi ja hintahälytyksesi.
Vain puhelimeesi tallennetut suosikit, viimeisimmät haut ja asetukset eivät kuulu poistettaviin tietoihin. Voit poistaa ne kohdasta Profiili → ”Tyhjennä paikalliset tietoni” tai poistamalla sovelluksen.
Säilytettävät tiedot
Tilin poistamisen jälkeen emme säilytä siihen liittyviä henkilötietoja. Vain meille lähettämäsi sähköpostiviestit säilyvät postilaatikossamme, kunnes olemme vastanneet niihin. Voit pyytää niiden poistamista lähettämällä meille sähköpostia. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.