Kustuta oma Triovoli konto
Viimati uuendatud: september 2026
Lühidalt
Triovoli konto on valikuline: rakendus töötab täielikult ka ilma kontota. Kui oled konto loonud (e-posti ja parooliga või valikuga „Jätka Google'iga“), saad selle igal ajal mõne sekundiga kustutada — otse rakenduses või meile kirjutades.
Kustutamine toimub kohe ja on lõplik: sinu konto ja kõik sellega seotud andmed kustutatakse.
Kustuta konto rakenduses
1. Ava Triovol (iOS, Android või triovol.com/app) ja logi sisse, kui sa pole seda juba teinud.
2. Ava vahekaart „Profiil“.
3. Puuduta ekraani ülaosas kaardil „Sisse logitud“ valikut „Kustuta minu konto“.
4. Kinnita valikuga „Kustuta jäädavalt“. Sinu konto ja andmed kustutatakse kohe ning sind logitakse välja.
Taotle kustutamist e-posti teel
Kui sul pole enam rakendusele ligipääsu, kirjuta meile aadressilt, mis on sinu kontoga seotud, aadressile contact@triovol.com. Lisa teemaks „Kustuta minu Triovoli konto“. Kustutame konto hiljemalt 30 päeva jooksul ja saadame sulle kinnituse.
Kustutatavad andmed
Jäädavalt kustutatakse sinu konto ID, e-posti aadress, Google'i kaudu edastatud kuvatav nimi, tavapärane lähtekoht, keel ja kujundusteema, sünkroonitud lemmikud ning hinnateavitused.
Lemmikuid, hiljutisi otsinguid ja eelistusi, mis on salvestatud ainult sinu telefoni, see ei mõjuta. Need saad kustutada jaotises Profiil → „Kustuta minu kohalikud andmed“ või rakenduse desinstallimisega.
Säilitatavad andmed
Pärast kustutamist ei säilitata kontoga seotud isikuandmeid. Alles jäävad vaid e-kirjad, mille oled meile saatnud — hoiame neid alles, kuni oleme sulle vastanud. Võid paluda need lihtsa e-kirjaga kustutada. Lisateavet leiad meie privaatsuspoliitikast.