Triovol hesabımı sil
Son güncelleme: Eylül 2026
Kısaca
Triovol hesabı isteğe bağlıdır: uygulamanın tüm özelliklerini hesapsız kullanabilirsin. Bir hesap oluşturduysan (e-posta ve şifreyle veya “Google ile devam et” seçeneğiyle), hesabını istediğin zaman, birkaç saniye içinde doğrudan uygulamadan silebilir ya da bize yazabilirsin.
Hesabın hemen ve kalıcı olarak silinir; hesabınla ilişkili tüm veriler de silinir.
Hesabını uygulamadan sil
1. Triovol'ü (iOS, Android veya triovol.com/app) aç ve henüz giriş yapmadıysan hesabına giriş yap.
2. “Profil” sekmesine git.
3. Ekranın üst kısmındaki “Bağlı” kartında “Hesabımı sil” seçeneğine dokun.
4. “Kalıcı olarak sil” seçeneğiyle onayla. Hesabın ve verilerin anında silinir ve oturumun kapatılır.
E-postayla silme talebinde bulun
Uygulamaya artık erişemiyorsan, hesabına bağlı e-posta adresinden contact@triovol.com adresine “Triovol hesabımın silinmesi” konusuyla bir e-posta gönder. Hesabını en geç 30 gün içinde siler ve sana onay göndeririz.
Silinen veriler
Hesap kimliğin, e-posta adresin, Google tarafından iletildiyse görünen adın, her zamanki kalkış şehrin, dilin ve temanın, eşitlenen favorilerin ve fiyat uyarıların kalıcı olarak silinir.
Yalnızca telefonunda kayıtlı olan favoriler, son aramalar ve tercihler etkilenmez. Bunları Profil → “Yerel verilerimi temizle” seçeneğinden silebilir veya uygulamayı kaldırabilirsin.
Saklanan veriler
Hesabın silindikten sonra hesapla ilişkili hiçbir kişisel veri saklanmaz. Yalnızca sana yanıt verebilmek için bize gönderdiğin e-postalar e-posta kutumuzda kalır; tek bir e-posta göndererek bunların da silinmesini isteyebilirsin. Daha fazla bilgi için gizlilik politikamıza göz at.